Quatre dies de gener (Inspector Mascarell 1)

Primera entrega de la sèrie de novel·la policíaca ambientada a la Barcelona de postguerra «Inspector Mascarell», de Jordi Sierra i Fabra. Una història colpidora que parla de la fam, de la venjança i, per sobre de tot, de l'amor.

B...

Usted Busca:

Quatre dies de gener (Inspector Mascarell 1) (PDF)

Por: Jordi Sierra i Fabra


Tamaño del archivo: 1.13MB (buy on iTunes)

*advertisement
Descargar Leer en Línea

Por qué leer libros en línea es la mejor opción?

Ilimitada

Dondequiera que estés, todavía puedes leer tus libros favoritos.

En casa o avión? Tus libros siempre están en tus manos.

Portátil

Sea cual sea tu dispositivo, todavía puedes leer libros.

Puede leer libros desde su computadora portátil, Android, iPhone u otros dispositivos.

Personalizable

Los libros electrónicos generalmente tienen características para cambiar los tamaños y tipos de fuente. Cambia como quieras.

Más barato

Los libros electrónicos no requieren papel para imprimir. Por lo tanto, debe ser más barato.

Resumen de Quatre dies de gener (Inspector Mascarell 1)

Quatre dies de gener (Inspector Mascarell 1) - Primera entrega de la sèrie de novel·la policíaca ambientada a la Barcelona de postguerra «Inspector Mascarell», de Jordi Sierra i Fabra. Una història colpidora que parla de la fam, de la venjança i, per sobre de tot, de l'amor.

Barcelona, 1939: quatre dies abans de l'ocupació franquista, un inspector republicà haurà de resoldre el seu darrer cas...

El 22 de gener de 1939 el Govern abandona Barcelona a la seva sort i la ciutat queda a la mercè de les tropes de Franco. Durant quatre dies s'esdevé un caos total sota el pes de la derrota, la fam i la por, alhora que els vençuts emprenen la fugida cap a l'exili.

En aquest marc, l'inspector Miquel Mascarell, l'últim policia de Barcelona, que no pot marxar perquè la seva dona està greument malalta, s'enfronta al darrer cas de la seva carrera, el de la filla d'una prostituta, una adolescent violentament assassinada. En aquests quatre dies, a peu per la ciutat desesperada, buscarà l'assassí i descobrirà que els vells feixistes amagats tornen a casa i reprenen les seves vides, disposats a la venjança.

Am un documentat rerefons històric que recrea d'una manera fidel la realitat d'aquell moment, Quatre dies de gener és la novel·la d'una resistència límit i la voluntat de supervivència de tot ésser humà davant l'adversitat.

Ressenya:
«Una magnífica novel·la plena d'humanitat i melancolia.»
Leer

Quatre dies de gener (Inspector Mascarell 1) is must read book!

*advertisement
Descargar Leer en Línea