Ausias Marc

Els versos d'Ausias Marc són una marqueteria literària formidable, però la vida del poeta pot ajudar a entendre el sistema de valors que els sostenen. Fill d'un gran poeta, nebot de dos poetes estimables, Ausias Marc respira l'aire dels versos des del bress...

Usted Busca:

Ausias Marc (PDF)

Por: Ferran Garcia-Oliver


Tamaño del archivo: 1.84MB (buy on iTunes)

*advertisement
Descargar Leer en Línea

Por qué leer libros en línea es la mejor opción?

Ilimitada

Dondequiera que estés, todavía puedes leer tus libros favoritos.

En casa o avión? Tus libros siempre están en tus manos.

Portátil

Sea cual sea tu dispositivo, todavía puedes leer libros.

Puede leer libros desde su computadora portátil, Android, iPhone u otros dispositivos.

Personalizable

Los libros electrónicos generalmente tienen características para cambiar los tamaños y tipos de fuente. Cambia como quieras.

Más barato

Los libros electrónicos no requieren papel para imprimir. Por lo tanto, debe ser más barato.

Resumen de Ausias Marc

Ausias Marc - Els versos d'Ausias Marc són una marqueteria literària formidable, però la vida del poeta pot ajudar a entendre el sistema de valors que els sostenen. Fill d'un gran poeta, nebot de dos poetes estimables, Ausias Marc respira l'aire dels versos des del bressol. Dedicà part de la seua vida a les comeses pròpies d'un cavaller: anà a la guerra, s'apassionà pels falcons, administrà un senyoriu, impartí justícia sobre els vassalls musulmans, pledejà pels seus drets i privilegis, es barallà amb altres cavallers. Però el seu nom perdura a través del temps no per la condició nobiliària heretada dels avantpassats, sinó perquè es llançà a l'empresa poètica amb una tenacitat admirable. Des dels seus poemes reflexiona sobre l'amor i la mort i, arrossegat per una biografia íntima i pública sargida de fracassos, fa una lectura amarga del món que li va tocar viure.

Ausias Marc is must read book!

*advertisement
Descargar Leer en Línea